De Vliegende Bananen op kamp!

Premier Ginio op kamp 2012-07-15
Eindelijk is het tijd om naar kamp te gaan. Ik kon niet wachten om naar kamp te gaan!
Ik was op school gekomen om 7:10. Ik kon echt niet wachten om naar kamp te gaan.
We deden eerst een spelletje. Toen…….    Was  de bus er! We stapte in de bus. De bus zag er heel mooi uit. Ik ging met mijn vrienden bij de achterbanken zitten. En eindelijk we zijn er.
Eerst moesten we onze koffer dragen naar de schuur. En als we klaar waren mochten we buiten gaan spelen. Ik ging voetballen met Jamairo en Nino, en mijn teams waren ik natuurlijk en Ramyro en Tommie. Maar jammer dat we verloren hadden met 5-4 voor Jamairo en Nino.
Maar kan niet anders en toen we klaar met de wedstrijd klaar waren gingen we voor de lol voetballen en ooooo neeeeeee!!!!!! Ik ben onderuit gegaan!
Au!! Zeg. Ik moest om getild worden en gelukkig was mijn been niet gebroken maar ik huilde wel want het deed heel veel pijn moet je je voor stellen! Mijn enkel werd dik maar gelukkig ging het snel weer over! Ik kon mijn voeten weer bewegen gelukkig maar. Toen ging ik weer voetballen. Een uur later zei juf Ingrid: VLIEGENDE BANANEN KOM HIER WE GAAN MIDDAG ETEN. Hmmmmm wat was het eten lekker de aten appelmoes met bonen en met komkommer: Heerlijk. We gingen levenden stratego bij 1e ronde hadden wij verloren bij de 2de wonnen wij en zo was het op kamp!
TOT VOLGEND JAAR.      Ginio Nontor

====

BANANEN OP ZWIJNENJACHT 2012
Toen het avond was gingen we op zwijnenjacaht. Eerst vond ik het eng. Maar toen we in het bos waren niet meer. We kwamen andere tegen. En ze praten zo hard dus dat vonden we egt vervelend maar ik zag iemand. Ik wist niet wie maar als we wat horen moeten we ligen.
Dus die kinderen storen ons. En we gingen niet verder en gingen we terug en Dyanchel ging weg en we gingen afscheid nemen van Dyanchel.   Einde van Selena

=====

Dyanchel , een oudste banaan van de groep is de dag na kamp vertrokken naar Bonaire samen met zijn moeder en zusje!

Desiree, een middelste banaan gaat ook vertrekken. Zij verhuist in augustus naar de Warande en zal daar naar een nieuwe school gaan, samen met Martijn (haar broer). Voor jullie beiden een fijne tijd op jullie nieuwe school en kom nog eens langs op Laetare!

Voor iedereen die dit leest: een fijne vakantie en kom gezond weer terug!!