Lasergamen

Ben jij iemand die opgroeit in een gezin, waar bijv. jouw vader, moeder, broer of zus een vorm van Niet Aangeboren Hersenletsel heeft (Niet Aangeboren Hersenletsel kan komen door een beroerte, een ongeluk, een hersentumor  en nog veel meer dingen) en ben jij tussen de 9 en 15 jaar oud, dan ben je van harte welkom bij deze activiteit.

Wat gaan we doen?

LASERGAMEN

Op vrijdag 12 oktober van 19.00 – 20.00 uur bij de heeren van Stael, Badweg 17 in Lelystad

Als iemand hersenletsel krijgt kan hij/zij daar niets aan doen. Je hebt dan wel een hele strijd te leveren, want de dingen gaan niet meer zoals vroeger. Soms moet je handelingen weer overnieuw leren (bijv. lopen) en soms lukken de dingen die je vroeger kon niet meer. Het betekent niet alleen strijd  voor de persoon met hersenletsel, maar ook voor zijn/haar gezin.  Iedereen moet wennen aan de nieuwe situatie.

Tijdens het lasergamen gaan we op een andere manier “strijden”. Na afloop gaan we nog wat met elkaar drinken en nakletsen.

Graag horen we of je van de partij kunt zijn! Je kunt dit doorgeven door te bellen met Welzijn Lelystad: 0320 – 707159 of door te mailen met: l.krouwel@welzijnlelystad.nl

Hartelijke groet,
Giny van de Vate (Consulent bij MEE)
Liesbeth Krouwel (Consulent jonge mantelzorgers)