Kerst

De voorbereiding voor het kerstfeest is weer in volle gang. Overal wordt het kerstlied-repertoire voor de viering geoefend. In alle groepen staat een kerstboom. Er zijn zelfs al herders en een drietal koningen gesignaleerd in school. Het kerstprogramma ziet er als volgt uit:
Donderdagavond 20 december worden alle kinderen om 18.20 uur op school verwacht. Om 18.30 begint de viering in de zaal. De viering eindigt om ca. 19.30 uur. We verwachten de ouders dan bij school om de kinderen weer op te halen. U krijgt hiervoor nog een uitnodiging. De zaal is te klein om ook ouders te kunnen ontvangen. Voor hen is er deze keer geen plaats in de herberg. Helaas, maar het kan niet anders. Er wordt toch wel een beetje voor u gezorgd. Op het bovenbouwplein staan koffie, thee en warme chocolademelk klaar en is een koortje dat voor kerstsfeer zorgt.

Slecht weer
Als het weer niet meewerkt op donderdag 20 december, krijgt u op deze dag een programmawijziging. Deze wijziging gaat alleen over de plaats van de viering voor de ouders. De tijden voor de kinderen blijven hetzelfde.

Vrijdag 21 december zijn alle kinderen vrij.