Plustijd naar de Koploper

We gingen op 25 februari 2013 naar de Koploper met de plustijdklas. We hebben activiteiten in de Koploper gezien die je er kunt doen zoals de klimhal, zwembaden, judo, squashen enzovoorts. We hebben ook de techniek kamers gezien. (Zo mochten we zelfs onder het zwembad kijken) We zijn er geweest om meer informatie te krijgen en het was speciaal, omdat je dit normaal niet mag zien.  

Door: Ryan

Alle kinderen van de plustijdklas gingen op maandag 25 februari naar het sportcentrum de Koploper. We hebben een rondleiding gekregen in het hele gebouw. Zo zagen we tennisbanen, squashbanen, de zonnebank, de judozaal en nog veel meer. We  zijn er naar toe gegaan, omdat ons thema ‘ontdekken’ is. We hebben meer dingen over de Koploper ontdekt.

Door: Abigail

We gingen 25 februari 2013 met de fiets naar de Koploper. We gingen daar heen om er meer over te weten te komen. Toen we er waren gingen ze zich eerst even voorstellen.

Toen we de jassen eenmaal uit hadden gedaan, kwamen we als eerste bij de squashbanen. Toen gingen we even naar de anderen sporten kijken en toen gingen we een grote trap op. Dan was je op een groot balkon boven het zwembad.

Daarna gingen we juist twee trappen ondergronds, maar dat vond ik best wel eng, want als het overstroomt….?! (We gingen onder het zwembad kijken)

(Bij de berging lag ook nog een reuze kerstman haha.) Het was interessant.

Door: Amber