Leekerhoek 16, 8223 ZR Lelystad
directie@laetare.nl
0320 221 283
15 december 2021

Lelystadse boeren 5 jaar, Laetare krijgt appelboom

Stichting De Lelystadse Boer bestaat vijf jaar en trakteerde vandaag alle Lelystadse bassischolen op een appelboom. De eerste appelboom werd echter uitgereikt aan burgemeester Baltus. <br /> <br /> De burgemeester zei trots te zijn op De Lelystadse Boer en prees de boeren voor hun flexibiliteit en creativiteit in de afgelopen jaren. Na de overhandiging aan de burgemeester trokken bestuursleden van de stichting vandaag de stad in om elke basisschool een appelboom te schenken. Dat begon vanmorgen bij basisschool Laetare, samen met wethouder Van Noort. De bomen en boeren werden ook op de andere basisscholen met veel enthousiasme ontvangen.

11 november 2021

Kinderen Laetare koken soep van zelfgeoogste groenten

De kinderen van Laetare stonden weer in de Flevopost. Heeft u het artikel al gezien? Klik op de link om het artikel te kunnen lezen.

08 november 2021

Laetare actueel Oktober

Beste ouders en verzorgers,<br /> <br /> Via deze weg willen wij u graag informeren over de belangrijke zaken op school.<br /> Graag willen wij u vragen om de Laetare Actueel goed door te lezen.<br /> Aanstaande dinsdag staat er een koffieochtend gepland. Komt u ook?<br /> <br /> Hopelijk tot snel,<br /> Met vriendelijke groeten Joost de Bruin en Franca Rieteco

07 oktober 2021

Gratis workshops in de herfstvakantie Kubus

Kom jij in de herfstvakantie meedoen aan de gratis workshops bij Kubus? In het kader van Lelystad vol Talent kan je gratis kennismaken met een aantal creatieve activiteiten, speciaal voor kinderen uit groep 4 t/m 7.

07 oktober 2021

Spooky night bij de Kubus voor kinderen van 8-12 jaar

Speciaal voor griezelaars van 8-12 jaar organiseert Kubus een Spooky Night op 23 oktober met spannende acts, workshops en een freak spooktocht door de hele Kubus waarin je vele enge monsters kunt ontmoeten. Iets voor jou?

01 oktober 2021

Laetare actueel September

de Laetare Actueel voor de maand September 2021

09 juli 2021

Laetare Actueel, zomereditie

Hier de Laetare Actueel, de laatste editie voor de zomer.

08 juli 2021

Zwerfboekenkastje

Op donderdag 8 juli staan juf Diana en juf Franca met het zwerfboekenkastje buiten

07 juli 2021

Groep 8 neemt afscheid van Laetare

Na 8 mooie jaren nemen onze leerlingen afscheid van Laetare. Met een klein traantje maar vooral veel stralende gezichten lopen deze leerlingen straks de school uit. We zijn trots op jullie allemaal

05 juli 2021

Eindfilm van groep 8

In een jaar met waarin Corona een hoofdrol speelde, spelen onze leerlingen van groep 8 de sterren van de hemel en schitteren zij op het doek.

05 juli 2021

Meester André filmmeester van het jaar

Met een bos bloemen en een groot bord werd vandaag bekend dat Meester André Filmmeester van het jaar is geworden van Regio Midden. Wat een fantastische prestatie en een geweldige beloning voor zijn inzet tijdens het filmen van de eindfilm van groep 8.

01 april 2021

April 2021

De Laetare actueel van April

01 mei 2021

Kinderen Laetare vrolijken tuin van De Uiterton op met zelfgemaakt beeld

Lelystad - De kinderen van basisschool Laetare komen al jaren regelmatig over de vloer bij de bewoners van woonzorgcentrum De Uiterton in Lelystad.

30 maart 2021

Leerlingen Laetare oogsten kunst in toekomstig voedselbos

Lelystad - 'Mogen we ook bomen omzagen?' Fabian heeft er duidelijk zin in.